Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till tävlingar


För att anmäla sig till tävlingar måste man logga in på Eventor. Inloggningen sker med personliga inloggningsuppgifter som alla medlemmar med mailadress i medlemsregistret ska ha fått. Väl inne i Eventor tar man upp Tävlingskalendern som innehåller alla tävlingar.

I tävlingskalendern kan man klicka på tävlingsnamnet för att få upp lite basinformation om tävlingen samt länk till arrangörens hemsida, inbjudan och PM. De tävlingar som är öppna för anmälan har en kryssruta längst till höger.

För att anmäla sig till en eller flera tävlingar kryssar man i kryssrutan för respektive tävling och sedan klickar man på knappen under kalendern. Sedan är det bara att välja klass (systemet ger automatiskt en lista på möjliga klasser utifrån ålder och kön) samt fylla i bricknummer (SportIdent eller EMIT) och spara anmälan. Vill man anmäla fler personer, tex resten av familjen, så lägger man till dessa genom att klicka på Anmäl en annan klubbmedlem eller Anmäl flera klubmedlemmar innan man sparar anmälan.

Om man redan är anmäld till en tävling så syns det i tävlingskalendern genom att kryssrutan är ersatt av texten Anmäld. Klickar man på texten får man upp information om sin anmälan.

Om man har glömt bort tex sitt lösenord, så kan man få ett nytt via hemsidan. Klicka på hänglåset längst upp till höger på hemsidan och sedan på "Glömt lösenordet?" och följ instruktionen.

Om man vill byta lösenord till ngt som är lättare att komma ihåg så gör man det genom att logga in på hemsidan (klicka på hänglåset och fyll i dina inloggningsuppgifter). Sedan väljer man fliken "Min sida" i övre vänstra delen och justera det som önskas.

Om man inte har egen SportIdent bricka kontaktar man Örjan Tingström för lån av klubbbricka eller så lämnar man fältet för bricknummer tomt och blir då tilldelad en hyrbricka av arrangören.

Om man undrar ngt om eller får problem med Eventor så finns det bra hjälpdokumentation i Eventor. 

Om man inte har tillgång till inloggningsuppgifter och/eller dator eller om hjälpdokumentation inte hjälper så kontaktar man Örjan Tingström.

Uppdaterad: 28 FEB 2010 22:51 Skribent: Örjan Tingström

Arbete pågår

Arbete pågår med hemsidan. Vi ursäktar för eventuella störningar eller liknande. Om ni har några frågor angående arbetet eller något ni inte hittar på sidan så kontakta gärna ordförande på 0704172378.

Instagram bilder

   

Postadress:
OK Klemmingen - Orientering
Margareta Näsström, Sigtunavägen 52
64630 Gnesta

Besöksadress:
Hagstumossen Sportstugan
64630 Gnesta

Kontakt:
Tel: 0768033558
E-post: This is a mailto link

Se all info